TAILORED BEDROOM STORAGE

SKREDDERSYDD OPPBEVARING TIL SOVEROMMET

Gode oppbevaringsløsninger var nok det viktigste for oss i prosessen med å renovere huset vi  bor i nå. Akkurat som i tidligere boliger vi har hatt :-) Vi prøver alltid å få inn mest mulig lukkede løsninger, og gjerne skap som er innebygd i veggene slik at de ikke dominerer i rommene.

På soverommet har vi brukt kjøkkenmoduler fra Ikea til å fylle en nisje med skuffer. En bonus er at denne nisjen er rett foran sengen, og da er det hyggelig å kunne sette friske blomster, bilder, belysning etc. her som skaper en fin atmosfære.

Og nå har skuffene ENDELIG fått grep også (tok bare 4 år) Likte godt skinnfargene på disse fra Kremmerhuset , men de var litt for lange til skuffene. Jeg delte de derfor i to, snudde de med den lyse semskede skinnsiden ut, lagde nye hull, og sprayet festeknotten med matt sort spraylakk. :-)

Vi stjal litt plass fra det nye baderommet vårt for å få plass til en innebygd garderobeløsning også. Vel verdt det :-)

I sommer tok jeg med et par knaggrekker i sortbeiset ask fra Granit som jeg plasserte i hjørnet av rommet. Både dekorativt og en fin plass å henge fra seg klærne for natten, eller til  et par deilige morgenkåper .

Håper dette kan gi deg litt inspirasjon og ideer om du trenger oppbevaringsløsninger :-)

Therese

1 Comment
  • Trude

    22. august 2018 at 22:25 Svar

    Hvilke merke er spottene?

Post a Comment