NATURAL CHRISTMAS WRAPPING

NATURLIG JULEGAVEINNPAKKING

Å pakke inn gaver koser jeg meg alltid med, og spesielt før jul :-) Jeg er opptatt av å bruke resirkulerbare materialer, og å finne kreative innpakkingsløsninger som kan ha ekstra verdi utover det å gjemme gaven.

Til årets julegaver har jeg brukt fine esker i kartong, flettede stråbokser, og servietter i linstoff. Eskene er fine til småoppbevaring senere, og linservietten er rett og slett del av gaven som den skjuler. ;) Inni servietten ligger det 3 servietter til, samt 3 serviettringer i skinn. Samme serviettring s er brukt som dekor rundt knuten utenpå pakken. En morsom måte å pakke inn gave på synes jeg :-)

Alle gavene har fått bokmerker i skinn som gavelapper, og noen et fint vokssegl med stjernemotiv som dekor.

Jeg synes det er så fint å bruke vintergrønt på julegaver. Denne gangen bant jeg sammen furunåler med jutetråd slik at det ble grønne velduftende dusker. Superenkle å lage, og de kan puttes i komposten til nedbryting etter bruk. :-)

Tekstilbåndet jeg har brukt kan fint gjenbrukes til andre gaver senere, og i og med at det har en nøytral farge kan det brukes hele året, ikke bare til jul.

Styling og foto: © Therese Knutsen

Håper dere har fått noen ideer og litt inspirasjon til innpakking som er enkel å gjør, og som er snill mot jorden vår samtidig! :-)

 

Therese

0

CHRISTMAS GLØGG COCKTAIL

JULECOCKTAIL AV EPLEGLØGG

Varm julekrydret eplegløgg er for lengst blitt en tradisjon her hos oss i desember, både med og uten bobler i ;-)

En annen måte å bruke gløggen på er å kjøle den ned til kjøleskaptemperatur, og deretter lage en frisk  og sprudlende julecocktail.

Oppskriften på eplegløggen finner du HER!

Tips! På bildene har jeg gjtt drinken enda mer julestemning ved å servere den kalde eplelgløggen i en julekule i glass. Enkel og effektfullt!

Julekulene i glass finner du HER! 

Dekk bunnen av glasset med knust is og legg julekulen med drinken i på toppen. Pynt gjerne drinken med en stjerneanis og en kvist rosmarin eller eventuelt en kanelstang.

Gjestene heller selv drinken i glasset før det fylles opp med en tørr og sprudlende Crèmant

Har du ikke glasskulene kan drinken selvfølgelig serveres likevel. Fyll da et cocktailglass 1/3 fullt med iskald eplegløgg, topp opp med litt knust is og Crèmant, og nyt!

Oppskrift/Styling og foto: Therese Knutsen

 

Ta også en titt på juledrinken jeg laget i iskuler HER! :-)

Ha en sprudlende juletid!

Enjoy!

Therese

0