CHRISTMAS GIFT WRAPPING

INSPIRASJON TIL JULENS GAVEINNPAKKING

Jeg handler inn de aller fleste julegavene i november, og så koser jeg med innpakkingen i hele desember. Å slippe julegaverushet i butikkene før jul synes jeg er helt strålende, og synes det er så mye hyggeligere å bruke desember til baking, pynting og førjulskos. I år blir dog denne tradisjonen brutt for aller første gang, i og med at vi reiser til Sydney midt i desember for å feire jul hos datteren vår Ingrid som studerer der :-)

Så…, nå er faktisk mange gaver allerede pakket inn, og noen av de ble også pakket med i kofferten i går i og med at jeg skulle til Oslo. Gode venner og fine fadderbarn fikk første leveranse av julegaver og hjemmelagde karameller. Meget spesielt å lage karamellene allerede nå skal jeg si dere, og det uten julemusikk til og med #strengejuleregler. Må vente til 1 desember med det. ;-)

Uansett…, årets julegaver er pakket inn i brunt papir kjøpt på Norway Design i fjor (fant det der i år også.), og tykke papirservietter med fiskebeinsmønster på. Kjøpt hos Bolina på Stabekk. i sommer.  Synes den myke teksturen og mønsteret ble fint som gavepapir, så jeg har allerede vært innom igjen der i dag for å handle inn mer av de, ha,ha!

Jeg er virkelig over gjennomsnittet interessert i gaveinnpakking, og samler på fine papir, bånd og dekor gjennom hele året :-) «Skinn» båndene her er fra Søstrene Grene, Bånd med fiskebensmønster fra Panduro, Bredt olivenfarget bånd er fra Granit, og det smale lysere grønne er også fra Søstrene Grene.

Tips! Brett papiret og la skjøten bli et dekorelement foran på gaven. Stikk en grønn kvist i «lommen» Stilrent og dekorativt!

Små einekvister har jeg plukket i skogen, og fine eucalyptuskvister fant jeg hos Mester Grønn. Begge disse holder seg pene ganske lenge uten vann ;)

Til og fra lappene i år er rett og slett tykk kartong i natur og svart, som jeg har klippet i ulike størrelser, og hullet med hullemaskin. Man kan da skrive på forsiden eller skjule teksten på baksiden av lappen ;)

Lappene kan ha ulik form og størrelse, og de kan jo også dekoreres med et God Jul stempel, pyntes med klistremerker, eller kanskje som her, få en einekvist i det ene hullet ;) Bare fantasien setter grenser. Personlig heller nok mine gaver mot det enkle og naturlige, men samme innpakking kan jo fint gjennomføres med fargerike eller mønstret papir, og bånd i ulike farger og teksturer. Finn din stil, og pakk inn personlige gaver!

Styling og foto: Therese Knutsen

Trenger du flere innpakkingstips har jeg mer inspirasjon fra tidligere julegaveinnpakkinger blant annet HER, HER og HER Søker du «wrapping» i søkefeltet finner du nok enda flere ;)

Tips! Pynt gavene dine med duften av jul… Pepperkaker, grankvister, anisstjerner og kanelstenger passer fint!

Kos dere med årets juleforberedelser og gaver som skal pakkes inn!

 Eplegløgg, pepperkaker og julemusikk booster alltid min jule-kreativitet, og er en stor del av tradisjonen. Gleder meg så til førjulskos fremover nå.

Therese

No Comments

Post a Comment